MOTORSHOW

2018-02-03

Dansk Datsun Klub deltager i dagene 2. - 4. februar 2018 i MOTORSHOW - Life on wheels i Messe Center Herning. På vores stand vil vi udstille tre vidt forskellige Datsun biler, som hver for sig repræsenterer mærket. Datsun 1000     -     Datsun 100 A     -      Datsun 240Z KOM OG BESØG OS PÅ STANDEN, VI FORSØGER AT BEMANDE HELE WEEKENDEN. VEL MØDT


https://www.mch.dk/messer/publikumsmesser/motorshow-2018

Deltagelse i MOTORSHOW i MCH

Forberedelserne til klubbens udstilling i Herning Messe Center startede torsdag, d. 1. februar, hvor de tre biler blev vasket og pudset efter transport fra Vejen og Djursland.

Bilerne er venligst udlånt af tre medlemmer fra klubben, nemlig:

Henrik Nielsen, Datsun 240Z, den helt rigtige model fra 1971, endda i helt original udgave.

Jørn Krogh, Datsun 100 A fra 1974, total renoveret.

Bent Nielsen, Datsun 1000 fra 1969, total renoveret.

Arrangørerne er meget tilfredse med at udstille så sjældne biler på udstillingen, hvor temaet er "Biler fra far var dreng". Der forventes ca. 50 forskellige biler i denne udstilling.

En hurtig rundtur i hallerne viser en komplet udstilling, med en fantastisk flot opstilling og dekorationer. For at understøtte Datsun bilerne, har arrangørerne fået printet et kæmpe banner med Datsun logoet, som bliver ophængt ved bilerne.

En super flot udstilling, som helt bestemt er et besøg vær, for alle os bilnørder.

Vores stand er bemandet både lørdag og søndag, hvor Jørn er der begge dage, Jes om lørdagen og Bent hjælper til om søndagen, sammen med Henrik og Poul Erik.

Vel mødt i Herning.

Stor interesse for Datsun på MOTORSHOW 2018

Vellykket deltagelse på MOTORSHOW 2018 med mange besøgende på klubbens stand, hvor nostalgien blomstrede for mange besøgende når de genoplevede gode minde med deres tidligere Datsun biler. Rosende ord fra flere besøgende, der syntes godt om initiativet med klubben og beskyttelse af de få Datsun biler der er tilbage. Klubben blev også et par medlemmer større på messen, velkommen til de nye medlemmer, hertil et par Nissan specialister, som også vil deltage i vort kommende sommertræf.

Nogle stemningsbilleder, hvor også hyggen for de deltagende klubmedlemmer var i højsædet, med kaffe og rundstykker, hertil havde formanden igen skaffet ad libitum flødekarameller! Fin weekend for klubben.